NaslovnaUlogujte seRegistrujte sePostavite Oglas
 
postavite oglas

Posetite nase prijatelje:

Direktorijum - najveca baza kvalitetnih sajtova

<<<   >>>

Kuca snova na palickom jezeru palic

Cena: 185000 eur

Objavljen: 23.06.2021

Pregleda: 599

Poslao/la: FAMBIN

Telefon:
+381641331898

Sajt: kliknite ovde

Pošaljite poruku

Kuća snova blizu jezera (Subotica, Palić jezero)

Palic - Subotica - Srbija

Potpuno nameštena i opremljena kuća snova na jednom od najatraktivnijih dela Palića! Kuća se nalazi na početku parka, na svega par minuta pešačenja od centra, od samog jezera i zoološkog vrta. Ovaj objekat je potpuno obnovljen kako sa spolja, tako i iznutra. Nalazi se na 676 m2 placa. Plac ima izlaz na dve ulice sa mogućnosti parkiranja pred kućom. Na 118 m2 stambene površine se nalaze: 3 velike svetle sobe, ogromno svetlo predsoblje, kupatilo sa WC, kuhinja sa malom terasom. A tu je i suvi podrum sa ulazom iz dvorišta. Od priključaka ima: struju, kablovski TV i internet, svoju kanalizaciju, vodu iz bušenog bunara (> 110 m). Grejanje je trosistemsko: sa dve klime/invertera, i centralno grejanje na čvrsto gorivo i centralno grejanje na struju.

Nusprostorije su novo sagrađene, idealne za izdavanje. Tu se nalaze 4 zasebne prostorije od čega su: 3 sobe po ~16 m2 i 4 prostorija predviđena da radi kao kuhinja. Svaka soba je uređena, ima kupatilo, klimu i zaseban ulaz.

Dvorište je prostrano i sa obzirom na idealnu turističku lokaciju, ima mesta za još jedno preduzetništvo (poslastičarnica, kafić itd).

Početna cena: 185.000 EVRA (potpuno nameštena kuća + potpuno nameštene sobe u nusprostorijama, po principu ključ u ruke). Cena nije fiksna.

Za dalje informacije i za eventualne dodatne fotografije zvati na 061 210 3555

Nemojte se ustručavati! Vredi videti! Ugrabite priliku, jer cene objekata se drastično menjaju iz dana u dan zbog izgradnje Akva parka i Spa centra, trenutno jednog od najvećeg projekta u Srbiji.

Kuća je idealna za započinjanje preduzetništva Ona je na čvoru gde prolazi veliki broj ljudi, baš na putu za zoološki vrt. Lokacija je idealna za kafić, poslastičarnicu ili za izdavanje pansiona.

Cena 185.000 EVRA

TEL +381 64 133 18 98