NaslovnaUlogujte seRegistrujte sePostavite Oglas
 
postavite oglas

Posetite nase prijatelje:

Direktorijum - najveca baza kvalitetnih sajtova

<<<   >>>

Goji krema protiv bora

Cena: 3300 rsd

Objavljen: 15.01.2019

Pregleda: 503

Poslao/la: nesa78

Telefon:
+381643645946

Sajt: kliknite ovde

Pošaljite poruku

Kada se vec vide prvi znaci starenja koze Goji krema je idealna krema. Krema se moze koristiti na svim tipovima koze. Krema prirodno uklanja bore, stitti kozu od stetnog UV zraka, ubrzava se regeneracija epiderma. Goji krema se lako nanosi i odmah deluje, prirodna i zamenjuje odlazak u salon, pruza dovoljnu hidrataciju, tonira kozu i poboljsava ten, ukljanja bore.

Krema ce uciniti da vase lice opet izgleda mlado i sveze.

Vec za 14 dana moze da se vidi znacajno poboljsanje. U svakom dodiru kreme oseca se snaga 1000 bobica. Zrele bobice godzi sadrze: najvrednije aminokiseline, vitamin C, gvozdje, kompleks vitamina B , Betain, vitamin E. krema je efikasna protiv starenja koze. Sadrzi samo prirodne sastojke, ne uzrokuje alergije, ne sadrzi hormone , odgovara svim tipovima koze.

Komplek vitamina i minerala i biotin grade teske molekule. Oni omogucavaju prodor u dublje slojeve koze i povecava se efikasnost kreme. Snazni oksidantni efekat imaju aminokiseline bobica. Aminokiseline deluju kao sundjer koji nadoknadjuje gubitak vode, dolazi do vlazenja koze i rekordnog smanjenja bora.

Krema se koristi na taj nacin: 1. Kozu treba ocistiti od necistoce i sminke moguce i sa sredstvima za ciscenje lica. 2.Krema se nanosi na cistu kozu. Nanosi se kruznim tokovima i izbegavati dodir sa ocima. 3 .Dolazi do toga da se koza duboko hidrira i odmah zateze. Krema ostaje da deluje sledecih 24h. nakon nanosenja.

Kozmetika kompanije Hendel Goji kreme koristi inovativne metode u stvaranju uspesne linije proizvoda za negu. Krema je klinicki testirana i odobrena. Ima sve potrebne sertifikate. Krema izjednacave ten i dobra je protiv prvih znakova staranja.

Struktura kreme je prijatna, laka , nije lepljiva, brzo se upija. Proizvod, njegov sastav i nacin koriscenja su sertifikovani.Uputstvo za koriscenje se nalaze na ambalazi. Krema ce vam omoguciti da izgledate mladje za veoma kratak period.

Mozete poruciti na vise nacina:

Web sajt: www.mocprirode.xyz

Mail: nesa78@gmx.com

SMS i Viber: +381 64 3645 946