NaslovnaUlogujte seRegistrujte sePostavite Oglas
 
postavite oglas

Posetite nase prijatelje:

Direktorijum - najveca baza kvalitetnih sajtova

<<<   

Brzo i lako postavljanje oglasa - jedan od nasih prioriteta!

Poslao/la: Admin

Kada zelite brzo i lako da postavite svoj oglas i besplatno i brzo prodate ili kupite nesto, nas proces postavljanja oglasa ce vam olaksati posao.

Kada nam je potrebno da brzo prodamo ili kupimo neki predmet, nadjemo firmu ili pojedinca koji pruza uslugu koja nam je potrebna ili ponudimo neku uslugu drugima, postoji nekoliko bitnih uslova koji moraju biti ispunjeni.

Prvo, postavljanje oglasa mora biti brzo i lako.

Brzo i lako su reci koje nam prvo padaju na pamet kada je u pitanju oglasavanje. Ne zelimo komplikovane procedure i dugotrajne registracije, mnogo koraka ili placanje oglasa. Ne zelimo da potrosimo pola dana na nesto sto bi trebalo da bude jednostavno.

Upravo ovom koraku smo posvetili izuzetno puno vremena i truda i pokusali da proces postavljanja oglasa na nas portal ucinimo sto brzim i sto jednostavnijim. Jer kao dugogodisnji korisnici portala za oglasavanje razumemo potrebe korisnika. Nase misljenje je da smo uspeli, ali to ne znaci da necemo pratiti i poboljsavati ovaj deo sajta. Svakako da pratimo i osluskujemo zahteve nasih korisnika i podjednako vrednujemo i subjektivno misljenje svakog naseg korisnika, ali isto tako i komplikovane conversion tracking filtere setovanje za svaki korak prilikom postavljanja oglasa. Sve to nam pomaze da svakog dana unapredjujemo postavljanje oglasa, kako u onome sto korisnici vide, tako i u onome sto se desava iza kulisa. Svakako cemo jos puno raditi na tome.

Naravno, sugestije su uvek dobrodosle, te ukoliko mislite da postoji nesto sto bismo mogli da popravimo, javite nam.

Do sledeceg teksta, zelimo vam puno uspesnih kupovina i prodaja uz oglasime.com